El carrer Hort dels Frares compta amb més il·luminació amb la instal·lació de nous fanals

26 de setembre de 2017 – Tal com ja es va realitzar al carrer Benito Pérez Galdós, una vegada finalitzades les obres de condicionament i nova imatge del carrer, la Regidoria de Gestió Urbanística ha instal·lat nous fanals, al carrer Hort dels Frares que augmenta la lluminositat, per als vianants, i també són de disseny modern i de baix consum, ja que són d’il·luminació led. 
 
Encara que les obres per a la conversió en zona de vianants del carrer Hort dels Frares no començaran fins d’ací uns mesos, la il·luminació era necessària i requerida per veïns i veïnes de la zona, per tal d’obtindre més visibilitat en hores encara comercials i durant la nit, ja que el carrer està en una zona de pas continu de vianants.
 
Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “la instal·lació de nous fanals al carrer Hort dels Frares també és una mesura que forma part de les obres de la futura conversió en zona de vianants, i a banda és compatible encara que les obres no hagen començat. Estos fanals donen més visibilitat i, al mateix temps, més comoditat a l’hora de circular en hores nocturnes i comercials una vegada arribe l’hivern, ja que es fa de nit més prompte”. 
 
20170926 134452 20170926 134802