El CEIP Federico García Sachiz fica en marxa Orange Tree Corner

Aquesta setmana, el Ceip Federico García Sanchiz d’Alzira ha ficat en marxa un nou projecte anomenat “Orange Tree Corner”, o el que és el mateix “El racó del Taronger” i on el regidor d’agricultura de l’Ajuntament d’Alzira i el president de la cooperativa d’Alzira han estat presents en la ficada en marxa del repartiment del suc.

 

Un projecte que parteix amb l’objectiu de fomentar l’esmorzar saludable entre l’alumnat d’infantil i primària i eliminar els tetrabriks a l’escola. De dilluns a dijous l’alumnat gaudirà de suc natural de taronja durant l’hora del pati.

           suc          suc1

El projecte ha estat fomentat per la comissió d’EcoEscola i patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira amb l’aportació de taronges i la cooperativa d’Alzira Alzicoop col·laborant amb un percentatge de la màquina de suc i taronges.

 

Durant aquesta primera setmana més de 120 xiquets i xiquetes estan gaudint d’un suc de taronja ple de vitamines i molt saludable per al seu organisme, però de segur que poc a poc aquest nombre d’alumnat participant puja.

 

Una vegada més el claustre del Ceip Federico García Sanchiz fica en marxa un projecte formatiu que potencia l’ideal educatiu reflectit al seu Projecte Educatiu de Centre, on es pretén formar persones i preparar-les per a formar part de la societat del segle XXI.

 Nota de premsa elaborada pel propi centre.