El CEIP Federico García Sanchiz organitzà el passat 4 de maig la seua Jornada de Portes Obertes

Davant l’inici del procés d’admissió d’alumnat per al curs 2016-2017 el Ceip Federico García Sanchiz organitzà el passat dimecres 4 de maig, a les 18:00 hores, una Jornada de Portes Obertes perquè tots els pares i mares puguen conegueren directament el funcionament del centre on volen escolaritzar els seus fills i filles.

1

La jornada de portes obertes va tindre com a objectius:

• Explicar el Projecte Educatiu de l’escola.

• Explicar el funcionament diari del centre (com funciona el dia a dia escolar, el menjador, l’Ampa i les activitats extraescolars per a l’alumnat i les famílies, etc…).

• Mostrar les instal·lacions del centre.

• Conèixer part de l’equip docent del centre.

• Compartir amb el personal del centre educatiu els dubtes que poden tenir les famílies.

• Conèixer el procés de d’escolarització i la documentació necessària.

L’escola, immersa en nombrosos projectes d’innovació educativa, s’identifica com a un centre viu on les experiències formatives i acadèmiques tenen molt a veure amb la formació integral de l’alumnat. Tanmateix, s’aposta de ple amb la utilització de les noves tecnologies per a tota la comunitat educativa (alumnat, famílies i professorat), així doncs s’oferta tota la documentació necessària al voltant de la matriculació a l’aula virtual de comunicats familiars dins de la web del centre: www.fgarciasanchiz.es.

Nota de premsa elaborada pel propi centre.