El Cementeri municipal d’Alzira es condiciona per a la celebració de Tots Sants

Com cada 1 de novembre, el cementeri municipal s’omplirà de visitants amb motiu de la festivitat de Tots Sants.


Des de la regidoria de Serveis per a la Ciutat s’han portat a terme diverses accions de condicionament de les instal·lacions municipals per a celebrar la tradicional missa, a les 12 del migdia, amb la incorporació d’un envelat per tal d’acollir els assistents, o la participació d’un grup de violins amb música ambiental a l’entrada del cementeri, a càrrec d’un trio de corda.

El regidor responsable de la regidoria, Enrique Montalvá ha manifestat el seu agraïment als empleats municipals per totes les tasques de condicionament que s’han portat a terme. “El dimecres serà un dels deies en major afluència al cementeri municipals i l’objectiu és que els alzirenys i alzirenyes puguen gaudir de la instal·lació municipal en un dia tan assenyalat per a poder estar a prop dels seus familiars i éssers més volguts”.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Alzira ha habilitat un horari extraordinari d’autobús urbà fins al cementeri municipal, per tal de donar un major servei a la ciutadania i facilitar el desplaçament en uns dies de gran afluència de visites al cementeri.
Per això s’han establert rutes especials des del 25 al 31 d’octubre, i el mateix 1 de novembre amb eixida des de la plaça del Regne en els horaris següents:


• Del 25 al 29 d’octubre: eixides a les 15, 16 i 17 hores. Tornada del cementeri a la plaça, a les 15.30, 16.30 i 18 hores.
• 30 i 31 d’octubre: eixides a les 10, 11, 12, 15, 16 i 17 hores. I tornada del cementeri a la plaça, a les 10.30, 11.30, 13, 15.30, 16.30 i 18 hores.
• L’1 de novembre: de 9 a 18 hores ininterrompudament.