El Centre Social de les Basses ja és una realitat

 

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, junt amb membres de la Corporació municipal, va inaugurar ahir el nou Centre Social de les Basses.

Este centre té una planta baixa destinada a l’Associació de Veïns de les Basses-Sants Patrons- Sant Judes. El president de l’esmentada associació, Pascual Carrasco, va descobrir la placa commemorativa d’este dia, junt amb l’alcaldessa. 

La primera i la segona planta estan destinades a l’Associació de Familiars d’Alzheimer d’Alzira. En estes hi ha diferents sales polivalents, despatxos i una sala de teràpia. Gràcies a estes instal·lacions, l’associació triplica l’espai que tenia anteriorment per a desplegar la seua activitat. La presidenta d’AFA, María Antonia Bría, va participar de l’acte i va descobrir la placa commemorativa d’este dia. 

Bastidas va manifestar durant la seua intervenció: “Hui és un dia important, ja que inaugurem un centre social que es necessitava des de feia temps. Amb este centre responem a una demanda històrica dels veïns d’esta zona, que es mereixien un local en condicions. Així mateix, responem a les necessitats d’una associació com AFA, que tan bon treball realitza en la ciutat i que necessitava un espai molt més ampli per a poder desplegar moltes més activitats i atendre moltes més famílies. Per això, podem dir que és un centre que té un vessant social i un altre solidari i integrador”.

 11046375 814361731945935 212177062258568926 n