El certamen artístic Open Natura oferix de nou les seues instal·lacions a Alzira

Alzira, 19 d’octubre de 2017. La Regidoria de Cultura organitza per segon any consecutiu la iniciativa Open Natura que s’instal·la de forma temporal en la Murta i en la Casa de la Cultura d’Alzira.
 
Des de la Casa de la Cultura d’Alzira s’oferix una mostra d’obres basades en la naturalesa, inclosa una performance a càrrec de Nika López que es va realitzar en el moment de la inauguració, el passat divendres 19 d’octubre.
 
Els artistes que exposen a la Casa de Cultura són: Aristides Rosell, Dilena Díaz, Elena Martí, Ferran Capilla, Inmaculada Abarca, Mario Molins, Nika López, Vicent Marco.
 
Les intervencions artístiques a la Murta s’inauguraren el diumenge 22 d’octubre també acompanyades d’una performance realitzada per Nika.
 
Els artistes que intervenen a la Murta són: Aristides Rosell, Dilena Díaz, Elena Martí, Enric Viad, Ferran Capilla, Inmaculada Abarca, José Juan Gimeno, Mario Molins i Nika López.
 
José Juan Gimeno, coordinador del certamen, declara que, després de la gran assistència i acollida en el 2016, l’Ajuntament d’Alzira torna a donar suport a este singular projecte d’art en la naturalesa, demostrant el seu afany de protecció al medi ambient a través de l’estètica. Este certamen s’enorgullix de compartir espai amb segles d’història i un bosc emblemàtic de la Comunitat Valenciana com és la Murta, enclavament idoni, on el visitant podrà disfrutar de naturalesa i art, i al mateix temps, la Casa de la Cultura estarà intervinguda per obres que parlen de naturalesa, convivint en un espai tancat. 
 
Les instal·lacions artístiques a la Murta es veuen transformades amb el moment estètic evolucionant des del dia del muntatge, la creativitat i la natura s’integren un any més.
 
Open Natura 2017 Casa Cultura Open Natura 2017 La Murta