El comerç d’Alzira diu sí als animals

Les regidories de Comerç i Benestar Animal enceten una campanya per a identificar comerços que permeten l’entrada de mascotes

Alzira, 26 de setembre de 2023._ Hui s’ha presentat en roda de premsa la nova iniciativa de les regidories de Comerç i Salut i Benestar animal. Es tracta d’una campanya de suport a la presència d’animals de companyia en l’interior dels establiments i botigues d’Alzira. Mitjançant el repartiment d’enganxines identificatives, es marcaran aquells negocis “Amics del animals” que permeten l’entrada de les mascotes.

La regidora de Benestar Animal, Lara Ferrer, ha presentat esta nova campanya que vol donar una visió positiva dels animals i deixa de banda els comunicats de prohibició. “Tenim un comerç amic dels animals que ens fan arribar estes propostes on la pauta és obrir les portes en compte de denegar l’entrada, que diem Sí als animals”

En eixe sentit, la regidora de Comerç, Gemma Alós ha explicat que l’objectiu és poder facilitar l’entrada als clients que van acompanyats  amb les seues mascotes. ”Estem acostumats que ens acompanyen a tots els llocs els nostres animalets, per això cal  integrar-los en la vida comercial, per tal que no s’haja de deixar de fer res pel fet d’anar amb ells. És un plus per al teixit comercial”

Els comerços interessats poden demanar la seua enganxina a través del departament de comerç de Idea o bé al departament de Salut i Benestar animal, de manera que rebran el material, un adhesiu de 13 centímetres de diàmetre que poden col·locar als seus aparadors.