El concurs d’Instagram de Falles, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, ja té guanyadors

El jurat del Concurs d’Instagram de Falles, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, s’ha reunit esta setmana per a decidir les tres fotos guanyadores dels tres premis del concurs. Després de participar en el concurs 1.125 fotos, se n’han seleccionat vint i, a partir d’estes vint, les tres fotos guanyadores.

Del 6 al 20 de març, les persones que han volgut participar en el concurs han pujat les seues fotos relacionades amb la celebració de la Falles d’Alzira a l’aplicació mòbil d’Instagram, amb l’etiqueta #alziraenfalles15. 

Per mitjà d’este concurs, s’ha volgut que els participants plasmaren en imatges el desenrotllament de la celebració de les Falles, i també fomentar la participació i col·laboració des de la perspectiva subjectiva, diferenciada i especial de cada participant que, amb la seua visió, aporta un document gràfic de valor inestimable. 

Les fotos guanyadores han sigut la de l’usuari d’IG @eduardaoun, amb el primer premi, guanyador d’un mòbil Samsung Galaxy Gran Neo Plus; la de l’usuari @angl_lpz, amb el segon premi, guanyador de la tableta SPC Glow 9.7 Slim Quad Core, i el tercer premi ha sigut per a la foto de @shei.s, guanyadora d’una càmera digital Sony Dsc- W810. A més, s’ha concedit una Menció Especial per a la fotografia de @migueldigitalflash. 

La regidora de Modernització de l’Administració, Ana Alarcón, ha destacat: “Estem molt satisfets amb la gran participació que ha tingut este concurs, ja que són més de 1.100 fotos les que hi han participat . El jurat ho ha tingut molt difícil a l’hora de decidir, ja que hi havia fotos molt bones. Finalment, les més votades han sigut les tres guanyadores, després de seleccionar-ne 20 com a finalistes. Felicite els tres guanyadors, així com el del premi la Menció Especial. A la resta de participants, els anime a participar en el concurs que hem preparat per a Setmana Santa”.

 
 1premi copia