El Consell Escolar Municipal d’Alzira s’ha reunit esta setmana per última vegada en esta legislatura

Es va informar del menjador escolar d’estiu, del qual es beneficiaran 90 xiquets i xiquetes d’Alzira, gràcies a una subvenció de Conselleria

El Consell Escolar Municipal d’Alzira s’ha reunit esta setmana per última vegada en esta legislatura. Durant la reunió, es va informar a tots els membres i als directors dels centres escolars de la situació actual respecte de temes referents al Departament d’Educació.

Un dels temes de què es va informar va ser del menjador escolar d’estiu, per al qual s’ha aprovat, per a l’Ajuntament d’Alzira, una subvenció de la Conselleria de Benestar Social de 28.773 euros; amb açò, s’hi beneficiaran prop de 90 xiquets i xiquetes de la ciutat. El menjador escolar donarà servei tant a l’Escola d’Estiu com al Centre de Dia de Sants Patrons i al CPC. Este servei es realitza des de 2013.

A més, es va informar que en el CEIP Lluís Vives es realitzarà enguany l’Escola d’Estiu, i de les Ajudes Extraordinàries a l’Estudi, per a la segona convocatòria de les quals hi ha destinats 18.000 euros, per a activitats a desplegar durant l’estiu. També s’han comunicat diferents activitats que organitzades des de la Regidoria d’Infància, publicades en la Xarxa de Ciutats Amigues de la Infància, i el canvi d’ús d’unitats en les Escoletes Infantils municipals, per a millorar la demanda de places del primer cicle d’Educació Infantil. D’altra banda, s’ha parlat de la sol·licitud dels cursos emmarcats dins dels Programes de Qualificació Bàsica, com són el de Perruqueria i el de Jardineria.

Un altre tema que s’hi va tractar va ser el manteniment de la subvenció a les AMPA per a continuar amb el Banc de Llibres, així com les ajudes assistencials de menjador que, per al primer trimestre del curs, compten amb 150.000 euros.

La regidora d’Educació i Infància, Anabel Juárez, va aprofitar per a despedir-se i agrair a tots els membres del Consell la seua participació i col·laboració. “És una etapa que acaba, i de la qual em sent molt satisfeta. Ha sigut un orgull representar a la Regidoria d’Educació, pilar indiscutible de tota societat i de gran responsabilitat pel col·lectiu a què representa. Agraïsc a tots els directors i equips directius de tots els centres educatius el seu suport i col·laboració en tots estos anys”.