El dilluns 9 de juny s’obri el termini per a sol•licitar plaça en l’Escola d’Estiu

El dilluns 9 de juny s’obri el termini per a sol•licitar plaça en l’Escola d’Estiu

• Es durà a terme de l’1 al 31 de juliol en el CEIP Lluís Vives
• Les inscripcions es podran realitzar per via telemàtica

El dilluns 9 de juny, a partir de les 10 del matí, s’obri el termini per a sol•licitar plaça en l’Escola d’Estiu de 2014. Enguany hi haurà dos formes d’inscripció, la presencial i la telemàtica. 

Les persones interessades han d’acudir a partir del dilluns 9 de juny, a les 10:30 hores, al Centre d’Informació Juvenil ubicat en la Casa de la Cultura (1a planta), c/Escoles Pies, 4. També es podrà sol•licitar a través de www.alzira.es, en el Portal de la Ciutadania, apartat Centre d’Informació Juvenil.

El termini per a sol•licitar plaça en l’Escola d’Estiu és del 9 al 20 de juny. Per a les inscripcions presencials, l’horari del Centre d’informació juvenil fins al 15 de juny serà de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 hores, i de 17 a 19:30 hores, excepte divendres a la vesprada, que roman tancat. A partir del 16 de juny l’horari serà de dilluns a divendres de 10:30 a 14 hores.

L’Escola d’Estiu es durà a terme de l’1 al 31 de juliol en el CEIP Lluís Vives. Com tots els anys, els xiquets i xiquetes, d’edats de 3 a 12 anys, podran participaran durant tot el mes o per quinzenes.

El preu per quinzena per xiquet/a és de 48 euros pel primer fill inscrit, 40 euros pel segon fill inscrit i 30 euros per cada fill de família nombrosa. El preu per xiquet/a per a tot el mes és de 85 euros pel primer fill inscrit, de 70 euros el segon fill inscrit i de 50 euros cada fill de les famílies nombroses.

Cal recordar que tindran preferència d’inscripció els xiquets i xiquetes empadronats a Alzira.

Per a més informació o per a resoldre qualsevol dubte es pot telefonar al 96 241 74 07 o acudir a l’oficina del CIJ.