El Family Cash Alzira Futbol Sala presenta la campanya d’abonaments 2023-2024

Amb l’eslògan “Açò ja crema” el Family Cash Alzira ha presentat hui la campanya d’abonaments per a la pròxima temporada el club de futbol sala en primera divisió. Una temporada que es presenta amb molta il·lusió per al club i amb una renovació del cinquanta per cent de la plantilla per afrontar els nous reptes de la categoria reina.
El Family Cash Alzira posarà a partir de les cinc de la vesprada i de manera simultània en la web i presencialment en la seu, la renovació dels abonaments de l’any passat. Els abonats disposaran de 48 per fer esta renovació, com a diferència pel suport. A partir d’ahí, ja es podran fer els nous abonaments. I és que la principal novetat de la nova temporada és que els seients al Palau d’esports estaran numerats, així es podrà triar lloc. Una mesura que han pres també per motius de seguretat.

Així les coses, els preus s’han adaptat a la primera divisió. Hi ha abonaments per edats, el baby a partir de deu euros, l’infantil a partir de 30, el de jove a partir de 50 i en el cas d’adults, 90 euros per a la renovació i 110 les noves altes, també hi haurà lots familiars per a pares i mares de l’escola, abonament VIP en la grada menuda i la novetat d’enguany, l’abonament d’empreses. Un abonament especial per a pimes, comerços, etc que no siguen patrocinadores de l’equip, però que vulguen col·laborar amb ell, amb un abonament de dos seients per 500 euros i hi ha lloc per a 20 empreses. A més el club ho convalidarà com un patrocini.

Fontana també ha avançat que en la nova situació, s’estan buscant reforços que renovaran la plantilla quasi al cinquanta per cent, es manté i amplia el cos tècnic i pel que fa a l’escola, únicament augmentarà amb un equip, ja que pels problemes d’espai que patixen davant la falta del Fontana Mogort, no poden acollir més xiquets i xiquetes.
Precisament també han parlat del Fontana Mogort, l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez i el regidor d’esports, Vicente de la Concepción han explicat que havien mantingut una reunió prèvia amb l’equip, on s’ha parlat de les obres del Fontana i de les opcions d’instal·lacions disponibles