El govern d’Alzira escolta al veïnat i inicia les millores a la plaça d’Ana Sanchis

Alzira, 28 de març de 2017.- L’Associació de Veïns d’Ana Sanchis des de fa un temps reivindica una millora de la plaça de la barriada.
 
Aplegada l’hora de fer realitat eixa millora ja han començat les tasques de condicionament les quals van a consistir en la realització d’una tanca en la part que recau al carrer Arts Gràfiques, així com en condicionar la zona de jardí, passant per l’eliminació dels arbres podrits que van a ser substituïts per nous.
 
Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics, ha estat visitant la zona junt al president de l’associació i diversos veïns per tal de supervisar les tasques de millora, “Des de l’Associació d’Ana Sanchis s’havia convertit en una urgència el fet de millorar l’estètica de l’emblemàtica plaça de la barriada, per això arribat el moment anem a realitzar totes les tasques possibles per canviar l’aspecte actual de la plaça fent realitat la demanda veïnal”.
 
Una vegada finalitzades les tasques de millora, esta zona d’Alzira comptarà amb un aspecte acord als temps actuals. “Una de les pretensions del l’equip de govern és la de escoltar a totes i tots i en la mesura de les possibilitats anar fent realitat tot allò on es puga aplegar”, ha remarcat el regidor. 
 
20170327 113949 20170327 114025