El III Concurs d’Instagram de Falles Alzira 2017 ja té guanyadors

Alzira, 29 de març de 2017.- Ja es coneixen als tres guanyadors del III Concurs d’Instagram de Falles; Ivan Mas Presentación, amb la foto “Jo també bramaria” ha aconseguit captivar als membres del jurat i ha optés el primer premi. El segon lloc ha sigut per a la foto sense títol presentada per Jesús Peláez Alarcón; i la tercera posició per a Carla Vidal Sayol per la instantània “Lluint esportives amb el dibuix de la falla”.
 
De les més de 800 fotos presentades al concurs les tres primeres han estat escollides entre les vint que van quedar finalistes.
 
Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, ha manifestat que “Els participants al concurs d’Instagram han contribuït a difondre les imatges de la festa a través d’una eina utilitzada per milions de persones al món, les xarxes socials”.
 
Les tres fotos guanyadores junt a altres presentades al concurs il·lustraran el calendari municipal del 2018, “És una manera de rendir homenatge a les Falles per haver sigut declarades per la UNESCO Patrimoni Immaterial de la Humanitat”.
 
En uns dies se’ls entregarà als guanyadors les Targetes Alzira, amb les que poder realitzar compres als comerços de la ciutat, per un import de 150 euros per la primer premi; 100 per al segon; i 50 euros per al tercer premi del concurs de fotos d’Instagram.
 
Per últim la vicealcaldessa recorda que “En uns dies, concretament del 7 fins el 16 d’abril, comença el III Concurs d’Instagram Setmana Santa d’Alzira, on també s’elegiran vint fotos finalistes i tres guanyadores”.
 
La temàtica d’este concurs gira al voltant de qualsevol aspecte relacionat amb la Setmana Santa i per a poder participar caldrà pujar les fotos al teu compte d’Instagram, amb el hashtag #setmanasantaalzira17
 
1 2 3