El Memorial Nacho Barberá se celebrarà del 18 al 20 de juny en el camp de Venècia

Hui ha tingut lloc en l’Ajuntament d’Alzira l’acte de presentació del Memorial Nacho Barberá, que se celebrarà entre el 18 i el 20 de juny en les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports de Venècia. Sens dubte, és una edició especial, ja que suposa fer un pas endavant després de les restriccions de l’últim any a causa de la pandèmia de la COVID-19.

La recaptació del torneig, com en les edicions anteriors, es destinarà a la investigació de la mort sobtada que porta a terme l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe. A més, a la recaptació caldrà afegir l’aportació solidària que realitzarà l’empresa alzirenya Clear Pet, fruit de l’acord de col·laboració signat entre els directius de l’empresa i la Regidoria d’Esports.

En l’acte han estat presents Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Fernando Pascual, regidor d’Esports; Fernando Barberá, pare de Nacho i impulsor del memorial que du el nom del fill; Máximo Vento, de l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe; Aitana Braza, investigadora de Cardiopaties familiars i mort sobtada; Salvador Gomar, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana; Borja Martínez, director gerent de Clear Pet, i Juan Antonio Sanjuán, president de la UD Alzira.

En el torneig es jugaran partits de futbol 8 i futbol 11 al llarg de tot el cap de setmana. Uns enfrontaments on, més enllà de l’esportiu, cal afegir-hi l’esforç, la il·lusió i l’altruisme de tots els qui amb la seua entrada contribuiran al fet que es mantinga viva la flama de l’esperança per tal de seguir investigant entorn de la mort sobtada.

Alzira, a través del Memorial, unix esport i investigació científica ajudant a col·laborar en les iniciatives encaminades a millorar les revisions mèdiques fent-les més exhaustives.

memorial 3

 

CategoriesSense categoria