El nou Departament d’Informàtica i Modernització serà ubicat a la Casa Tena d’Alzira

Alzira, 24 de juliol de 2018 – Després de diverses actuacions per recuperar i restaurar la Casa Tena, un edifici municipal i dels més emblemàtics, ubicat a la zona de la Vila d’Alzira i el qual ja compta amb la instal•lació d’un ascensor, ha rebut hui la visita del regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, i la regidora de Modernització, Inma Onrubia, ja que la segona planta de la Casa Tena és on està previst ubicar, en un futur, el Departament d’Informàtica i Modernització.

Esta serà la part de la tercera fase de les actuacions en l’edifici, ja que està previst que siga la seu del Centre de Processament de Dades, el lloc on es concentra l’actiu més important d’informació de l’Ajuntament d’Alzira, com programes, servidors i dades.

Unes obres que comptaran amb una inversió prop dels 37.000 euros destinats a una reforma parcial de les diferents estànces, com l’adaptació per a oficines, millorar l’accessibilitat a l’andana, redistribuir els lavabos, com també solucionar a filtracions d’aigua a la coberta i millorar elements de fusta. Tot alló per albergar l’esmentat Departament de Modernització i Informàtica

Inma Onrubia, responsable de la Regidoria, assegura estar il•lusionada amb el projecte: “És cert que el nostre departament acapara una tasca difícil i amb molta responsabilitat, i amb el pas del temps ha anat superant-se. De fet, hem rebut diversos premis gràcies al seu treball i a la seua dedicació, per això hem de felicitar tot l’equip de professionals que cada dia fan possible que el conjunt de treballadors de l’organisme municipal puguem disfrutar dels avantatges de la tecnologia. Tot esforç té la seua recompensa, i estic segura que la Casa Tena serà una molt bona seu per al nou Departament”.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, manifesta: “Amb la recuperació dels nostres edificis, recuperem també part de la seua història, invertim en el manteniment del nostre patrimoni i li donem visibilitat i utilitat. Es tracta d’una manera de rendibilitzar eixa inversió i mostrar a la ciutadania el treball portat a terme”.

20180724 125902 20180724 130731 20180724 130924