El pròxim dilluns obri la piscina d’estiu d’Alzira

Com ja és habitual, dilluns 26 de juny obrirà les seues portes la piscina descoberta coincidint amb la fi del curs escolar, i tancarà el pròxim 31 d’agost.

L’horari de la piscina és ininterromput de dilluns a diumenge d’11 a 19:30 hores i sempre amb la supervisió d’un servei de socorrisme. L’aforament és de 160 persones

S’oferixen diverses formats d’entrada per a bany lliure d’un dia, abonament per a 10 banys o bé abonament mensual.

VENDA D’ENTRADES

El preu de l’entrada única és de 3 € per a adults i joves a partir de 12 anys, d‘1,5 € per a menors de 3 a 11 anys, i 2 € per a jubilats.

També es pot optar per abonaments de 10 banys que tenen un preu de 20€ per adult, 15€ per a pensionistes i 10€ per a xiquets i xiquetes

En el cas dels abonaments mensuals individuals tenen un cost de 25€al mes, en el cas de famílies de 2 i 3 membres el cost és de 40€ al mes i per a 4 persones o més 50€ al mes.

Es pot pagar a través del web de l’Ajuntament o en la mateixa piscina d’estiu amb pagament per datàfon; no es permet pagar en efectiu.

Convidem tots els alzirenys i alzirenyes a disfrutar de la piscina d’estiu, per a refrescar-se i tindre una activitat més d’oci.