El regidor de Recursos Humans i Promoció Econòmica, Ivan Martínez, es reuneix amb l’Associació d’Amics de la Murta, Xavier Blasco, per explicar les millores de personal al paratge

El regidor de les àrees de Recursos Humans i de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, s’ha reunit hui amb el president de l’Associació d’Amics de la Murta, Xavier Blasco, per explicar les millores de personal que s’han introduït en el paratge del monestir i la vall en el 2017 i els tallers d’ocupació en les branques de forestal que s’han sol·licitat des d’IDEA.
 
L’Ajuntament d’Alzira ha pogut arreplegar part de les demandes que ha plantejat aquesta associació. Així, s’ha tornat a cobrir una cinquena plaça de treballador/a mediambiental, que va ser retallada en l’anterior legislatura, i també que les contractacions de personal temporal siguen anuals. De la mateixa manera, des d’IDEA s’ha homologat la Murta per a realitzar tallers ocupacionals: enguany s’han sol·licitat dos tallers amb contractes d’un any de formació i un curs de forestal per a realitzar les pràctiques en l’entorn del paratge. L’objectiu és dotar de valor i millorar el servei d’uns elements del nostre patrimoni històric i natural més importants amb què conta Alzira.
 
D’igual manera, tant Ivan Martínez, per part de l’Ajuntament, com Xavier Blasco, de l’Associació d’Amics de la Murta, s’han compromés a abordar més millores en un futur: en les condicions de treball i d’organització, per oferir un servei de major qualitat; així com una millor coordinació entre totes les parts, institucions i entitats civils.
 
Alzira, dimarts 28 de febrer de 2017
 
IMG 2678