El veïnat i comerciants coneixen i opinen sobre el projecte de renovació dels carrers Hort dels Frares i Santa Rita

Alzira, 1 de setembre del 2017. Una vegada obert al trànsit el carrer Benito Pérez Galdós, des de l’Ajuntament ja es va anunciar que la intenció era escometre la renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram dels carrers Hort dels Frares i Santa Rita.
 
Ahir, el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira va acollir la primera reunió per tal de presentar amb detall el projecte i conéixer l’opinió de veïns, veïnes i comerciants, així com resoldre els dubtes que hi pogueren tindre.
 
El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, va explicar que la intenció del projecte és continuar amb el model amb el qual s’ha executat el tram de Pérez Galdós. El termini d’execució de les obres és de 3 mesos i es va llançar la proposta de l’Equip de Govern de començar-les l’11 de setembre.
 
El delegat d’Aguas de Valencia va explicar els detalls tècnics (amb la presentació que hi adjuntem).
 
Per la seua banda l’alcalde, Diego Gómez, va confirmar l’aposta de l’Equip de Govern de guanyar més espai públic per a les persones. La renovació del tram del carrer Benito Pérez Galdós és un exemple i precedent de les coses ben fetes. 
 
A continuació, es va obrir un torn obert de paraula per a les persones assistents a la reunió on els i les assistents pogueren resoldre dubtes del que es va exposar. Però el que més interessa a l’Equip de Govern és l’opinió sobre les dates per a l’execució del projecte. Donat que es manifestaren opinions diferents, es va quedar per a la setmana vinent a una nova reunió perquè les persones interessades puguen reunir-se per a arribar a un consens.
 
IMG 6213 IMG 6218 IMG 6218