Elena Bastidas presenta la nova web de l’Ajuntament d’Alzira

 

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha presentat este matí la nova web municipal. Una web caracteritzada per un nou disseny més modern, amb una important presència de les xarxes socials i en la qual s’afigen dos importants servicis, la seu electrònica i la cita prèvia.

 

Bastidas ha destacat: “Alzira ha avançat al ritme de les noves tecnologies; hui presentem una nova adaptació, millora i incorporació de les noves ferramentes a la pàgina web municipal. Creiem que les pàgines web, igual que les ciutats, estan en continu moviment, per això és necessari adaptar-les incorporant allò que encara puga facilitar més, si és possible, la relació entre administració i ciutadans”.

 

En la nova web l’usuari pot consultar des de la guia de carrers fins a les farmàcies de guàrdia més pròximes, descarregar models institucionals, vore la galeria de la ciutat i inclús seguir les xarxes socials del consistori a temps real.

 

En la seu electrònica, la ciutadania podrà accedir al portal de facturació, portal de la ciutadania, perfil de contractant, tauler d’anuncis, e-ajuntament, registre electrònic i passarel·la de pagaments.

 

A més, el ciutadà podrà consultar les últimes notícies, realitzar tràmits i consultes, domiciliar rebuts, pagaments, consultar beques i ajudes, l’agenda cultural i la borsa de treball, entre molts més servicis.

 

La màxima autoritat ha insistit: “Vull felicitar l’equip de Modernització i de Comunicació, així com a tots els departaments municipals que han col·laborat i col·laboren cada dia perquè la nostra web i la nostra APP estiguen actualitzades diàriament”.

 

Esta nova web compta amb informació útil per a la ciutadania i també per al turista que ve a visitar-nos. És més pròxima, i inclou més servicis i ferramentes que funcionen les 24 hores. Bastidas ha assenyalat: “La imatge que projectem, en certa manera, és la nostra targeta de presentació, per això hem realitzat una web perquè quan ens visiten des d’altres llocs, per raons econòmiques, d’inversió, de turisme o simplement per a buscar informació sobre Alzira, tinguen clar que estan davant d’una ciutat moderna, accessible i pròxima, amb una excel·lent qualitat en els seus servicis públics; en resum, una ciutat a l’avantguarda.”

Cartel Nueva Web

CategoriesSense categoria