Elevada participació a les activitats i concerts de les festes de Sant Bernat 2018

Alzira, 25 de juliol de 2018.- Les festes de Sant Bernat 2018 han comptat amb una alta participació en la pràctica totalitat de les activitats programades.

Com és habitual, han estat dirigides a tots els segments d’edat. Quant a les localitzacions, s’han distribuït per diverses zones de la ciutat: l’Alquerieta, les Basses, plaça Major, Pere Crespí, plaça Cartonatges, camp d’esports Venècia, Gran Teatre i recinte firal.

Quant als concerts d’enguany, cal destacar la bona acollida per part del públic; en el cas del Tribut a Mecano, es va aconseguir el ple absolut amb totes les entrades posades a la venda esgotades.

Pel que fa als concerts de Rozalén, Maldita Nerea i Sergio Dalma, la tònica de participació també ha estat molt elevada; a més, després de les actuacions, hi ha hagut sessions de Wear djs, DJ Garchy i l’actuació de l’orquestra La Fiesta.

El SBA Festival, deu hores de música amb discjòqueis, i el directe d’El Diluvi, The Noises, Shinova, Rayden i Santi Bertomeu, ha sigut una de les novetats introduïdes enguany al programa d’activitats, la qual cosa ha motivat que l’assistència haja sigut un poc menor, com sol ser habitual en la primera edició dels festivals. L’any vinent hi haurà una segona edició de l’SBA Festival, un esdeveniment destinat al públic més jove i que “estem convençuts que després de les valoracions positives rebudes al voltant del festival serà una cita fixa al calendari de concerts de les festes de Sant Bernat”, segons Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

“A partir del mes d’octubre, de nou tot l’equip encarregat de donar forma a les activitats i concerts de Sant Bernat ens posarem mans a l’obra per tal de buscar els artistes que tinguen disponibilitat d’actuar a la nostra ciutat el proper mes de juliol del 2019”, ha assenyalat Aguilar.

Cal mostrar agraïment als membres de la Creu Roja que han estat vetlant cada nit pel benestar de les persones. Al llarg dels dies de concerts, s’ha atés tres persones per lipotímia, que es recuperaren sense cap problema; tres intoxicacions etíliques, dos de les quals acabaren sent traslladades a l’hospital; i tretze atencions més de menor rellevància.

No podem oblidar la presència del Punt Violeta en tots els concerts, gràcies a les regidories de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat, amb la finalitat d’establir punts on denunciar l’assetjament i la violència física contra les dones.

Per últim, Aguilar vol agrair les felicitacions rebudes pels actes d’enguany, la qual cosa significa que el camí escollit fa tres anys per tal de donar més protagonisme a les activitats i concerts de Sant Bernat és l’encertat i, per tant, es continuarà treballant en esta línia.

20180721 012150 IMG 20180725 120930 361