Els centres educatius d’Alzira reben a altres sis voluntaris/àries europeus

Alzira, 2 d’octubre del 2017. L’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, han donat la benvinguda hui als sis voluntaris i voluntàries europeus que seran acollits pels centres educatius de la nostra ciutat. 
 
La duració del projecte European Youth in Alzira II, que té com objecte la mobilitat i la capacitació dels i les joves voluntaris, serà durant 9 mesos, i es troba finançat pels programes europeus amb un pressupost total de 38.205 euros. Els centres educatius públics que reben aquests alumnes són: l’Escola d’Adults Enric Valor, el CIFP Luis Suñer, l’IES Josep Ma Parra, i els centres Federico García Sanchiz i Gloria Fuertes. Els sis joves provenen de distints estats: Alemanya, Dinamarca, Eslovàquia, Polònia, Turquia o Ukraïna.
 
Segons Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: “amb la creació de l’Oficina de Projectes Europeus, l’Ajuntament d’Alzira tracta d’oferir noves oportunitats tant a voluntaris i voluntàries alzirenys però també a les distintes entitats de la nostra ciutat per a acollir voluntaris/àries i per l’intercanvi de coneixements i experiències. Agraïm els centres educatius de la nostra ciutat la seua col·laboració i continuarem treballant des d’IDEA per intensificar tots aquests programes d’actuació i de suport a la formació i intercanvi”.
 
IMG 3950