Els diners recaptats amb el lloguer de les cadires per a la processó de Divendres Sant es destinaran a Creu Roja i a Càritas

  • Es poden comprar els tiquets a partir de dimarts que ve, 31 de març

L’Ajuntament d’Alzira posarà a la venda, a partir del dimarts 31 de març, els tiquets de les cadires per a vore la processó de Divendres Sant, que tindrà lloc el 3 d’abril, a les 18:30 hores. El preu de cada cadira és de 5 euros. Els diners recaptats aniran destinats a l’obra social de Creu Roja i de Càritas. 

Les persones interessades a llogar cadires poden acudir a l’Ajuntament d’Alzira, el dimarts 31 de març, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores; i el dimecres, 1 d’abril, i el dijous, 2 d’abril, de 10 a 14 hores. El divendres 3 d’abril es podran adquirir en la Tourist Info de la plaça Major, d’11 a 14 hores.

El regidor de Festes, Rafa Fita, ha destacat: “Hem considerat oportú que enguany, igual que vam fer l’any passat, els diners recaptats amb el lloguer de les cadires per a vore la processó del Divendres Sant, que és multitudinària, es destinen a Creu Roja i a Càritas. L’any passat es van recaptar prop de 6.500 euros, que repartírem entre estes dos entitats. Qualsevol ajuda és poca i creiem que és important poder aportar una quantitat, per xicoteta que siga, per a ajudar les famílies més necessitades de la localitat”.