Els nous embornals a la porta del Jutjat d’Alzira evitaran l’acumulació d’aigua de pluja

Alzira, 21 d’abril de 2017.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, continua actuant en el llocs de l’entramat urbà on és necessari, en alguns casos són velles reivindicacions que fins ara no havien estat ateses.
 
Un d’estos casos és el de l’acumulació d’aigua en època de pluges a les portes dels jutjats en  Ronda d’Algemesí, 13.
 
S’ha col·locat nous embornals per tal d’arreplegar l’aigua que forma els tolls en este punt concret cada vegada que plou més del que deu.
 
Fernando Pascual, regidor de l’àrea, manifesta que “Era prioritari atendre esta reivindicació que al llarg d’anys ha estat sense resoldre”.
 
Esta millora en la canalització de les aigües de pluja se suma a la realitzada fa unes setmanes a la porta de l’IES Rei En Jaume, on també existia un problema d’acumulació d’aigua de pluja.
 
“Poc a poc anem resolent totes aquelles demandes que fins ara ningú s’ha preocupat d’atendre, la proximitat d’esta Regidoria junt a les ganes de seguir millorant la nostra ciutat ens impulsen a treballar atenent totes aquelles peticions que estan per resoldre o sens plantegen de nou”, ha matisat el regidor.         
 
20170420 185912