Els solars de les zones verdes de Tulell es convertiran en aparcaments per als venedors ambulants

Des de la regidoria de Serveis Urbans, juntament amb l’associació AVAME, han consensuat el nou espai d’aparcament per als venedors del mercat ambulant que a tenor de les obres del futur Palacio de Justicia situat en final de l’Avinguda Luis Suñer, ha quedat ocupat.

Fernando Pascual, responsable de l’àrea d’Obres Públiques, explica que els treballs de condicionament del futur aparcament per als vehicles dels venedors ambulants del mercat dels dimecres, s’han començat aquesta setmana i troben en fase de desbrossament i aplanament dels terrenys.

Més de 5000 metres quadrats, dels solars de Tulell serviran perquè els mercaders ambulants puguen aparcar els seus vehicles industrials amb garanties.

També s’han començat les converses per a poder establir un conveni amb l’aparcament de la plaça de la Generalitat per a oferir aparcament a preus assequibles als compradors del nostre tradicional mercat dels dimecres.

El regidor d’obres públiques, demana disculpes a tots els venedors i compradors per les molèsties que puguen ocasionar les obres del Palau de Justicia que duraren has el 2024.