Els treballs de revegetació de la CV-50 van a molt bon ritme

  • Es plantaran 135 arbres

L’Ajuntament d’Alzira va iniciar, fa un parell de setmanes, els treballs de revegetació de la CV-50; uns treballs que van a molt bon ritme i que comprenen la zona entre el pont de José Pellicer fins a la rotonda coneguda popularment com “la rotonda del bingo”. 

Els treballs de revegetació passen per substituir les palmeres afectades pel morrut roig, després de l’eliminació de les soques, per  diferents tipus d’espècies d’arbres. Concretament es plantaran 135 arbres, entre ells cercis siliquastrum (arbre de l’amor), Citrus aurantium (taronger amarg) i lagunaria patersonii, espècies autoritzades pel Servei Territorial de Carreteres.

La regidora de Servicis Públics, Lola Ortega, ha destacat: “Amb estos treballs volem millorar la imatge de la CV- 50, que necessitava d’actuació en haver-hi moltes palmeres afectades pel morrut roig. A més, es tracta de redefinir l’entrada a Alzira i dotar-la d’arbratge per a posar-la en valor. No es renuncia en el futur a recuperar la imatge d’Alzira relacionada amb les palmeres, però la presència del morrut roig fa convenient plantejar altres opcions ara mateix”.

La inversió d’esta actuació està al voltant dels 36.000 euros.

 CIMG6060