L’AJUNTAMENT D’ALZIRA VISITA ELS NOUS EMPRENEDORS LOCALS

Des d’IDEA, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, està realitzant visites als nous emprenedors que han rebut les ajudes del programa Emprén. Cal dir que els beneficiaris reben a través de la Targeta Alzira l’ajuda per a aquells que han muntat un nou negoci en la nostra ciutat i es trobaven en situació d’atur. En el 2016 se’n varen donar més de 90 ajudes, que equivalen a la meitat de la quota de nou autònom.
 
Ivan Martinez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “Dins del pla d’ocupació local ‘Viatge a l’Empleabilitat’ que s’ha elaborat per IDEA, un dels objectius és fomentar l’autocupació i la creació de xicotetes empreses i negocis. També es disposa d’aplicacions per fer informes de viabilitat. Això s’afegeix a les ajudes EMPRÉN, que equival al 50% de la quota d’autònom anual, a més del FORMAPLUS, que són ajudes a la contractació de treballadores i treballadors que hagen realitzat cursos en IDEA. També s’ha habilitat una línia de crèdits a baix interés per a aquells que necessiten de microcrèdits i estem augmentant la formació per a emprenedores i emprenedors i autònoms.”
 
Segons I. Martínez: “En definitiva, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació estem donant tot un itinerari coherent per a aquells que vulguen emprendre un nou negoci o nova activitat, posant tots els recursos que tenim per al seu assessorament, constitució, finançament i posada en marxa”.
 
27 de gener del 2017
 
IMG 2461 1 IMG 2465 1