En la nit de la Crema a Alzira s’han recollit 288.000 quilos de cendra i restes de falles

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha impulsat i coordinat juntament amb l’empresa FOVASA, l’eliminació de les restes de la crema en els 68 monuments infantils i grans, que han deixat a la ciutat 288.000 quilos de cendra, restes de pólvora i restes de falles.

L’empresa adjudicatària de la neteja va arrancar el dispositiu especial que va començar la recollida de les cendres a les 00 hores, amb un equip humà de 52 treballadors, 3 camions banyera, 6 pales, 3 camions multilift i 6 centauros. Acabant la neteja i el baldets de les cendres de les Falles a les nou del matí.

Pascual ha destacat que “Amb el treball realitzat pels operaris de l’empresa adjudicaria de la neteja, han fet possible que la imatge de la nostra ciutat s’haja vist com una ciutat neta durant aquestes festes”.

És aquestes festes de falles 2023, els carrers han estat plenes de ciutadans d’altres localitats més que mai. El bon temps i les dates, han fet possible que hàgem tingut més visitants que en altres anys a la nostra ciutat.

També s’ha incrementat la neteja durant la celebració dels actes fallers. S’han realitzat actes com la Crida, l´ Espardenyá, la Cavalcada del Ninot, les mascletaes o la macrodespertà, l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Lluch i el pasdoble. Especialment intensa la neteja als voltants dels casals i les Falles.