EN SANT BERNAT EL COMERÇ SONA A FESTA

L´objectiu de la campanya serà unir les compres en el xicotet comerç d´Alzira amb les festes locals i animar estos dies els carrers amb diferents activitats:

La Radio al carrer. Durant els dies 16 i 17 el programa d´Alzira Ràdio “El dia per davant” farà la seua emissió des del carrer. En horari de 9h a 13h. El dia 16 des de la Plaça Major i el 17 des de el Parc Pere Crespí.

Entrades per compres a Alzira. Els compradors que durant l´emissió del programa de ràdio, es presenten en la emissora amb un tiquet que acredite que han fet la seua compra en un comerç d’Alzira eixe matí, per un import de més de 20€, rebran una Entrada per al Concert del dia 18 de juliol, del grup Dvicio. Un total de 30 entrades seran repartides entre els dos programes, 15 entrades al programa del dia 16 de juliol, i 15 més en el programa del dia 17 de juliol. Les primeres 15 persones en arribar, seran les premiades.

Música al carrer. També trobarem diferents actuacions al carrers de grups de música de la Societat Musical d´Alzira, durant el dia 17 de juliol. Els llocs de les actuacions seran La Vila, Pérez Galdós i el Parc Pere Crespí en horari de 18.30 a 20.30h.

Per a engal·lanar els comerços es repartiran globus retolats amb el lema de la campanya. A més, es difondrà la campanya mitjançant la distribució de cartells i es instal·laran també en el mobiliari urbà. La difusió, també inclou, publicitat en ràdio i premsa digital.

 
comercio festa