Enrique Montalvá s’ha reunit este matí amb el nou cap de zona mediambiental

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Enrique Montalvá, s’ha reunit este matí amb el nou cap de zona mediambiental, José Luis Martínez. Martínez substituïx Mariano Valiente en les tasques en la zona d’Alzira, després de la seua jubilació recent.  

Després de la presa de possessió a principis d’any, Martínez ha mantingut una primera reunió amb Montalvá. Recordem que les seues funcions són de vigilància en les tasques de prevenció d’incendis, el control de l’activitat cinegètica, la protecció de la fauna i la flora i el manteniment de les vies pecuàries, entre altres, actuant de manera coordinada amb els ajuntaments i altres administracions.

L’edil d’Agricultura i Medi Ambient ha destacat: “Treballem colze a colze amb el cap de zona perquè tot el territori que correspon al terme  d’Alzira estiga controlat i amb la millor coordinació possible. Açò ha de ser així, ja que es tracta d’un espai gran, amb 111 km2 de superfície, que requerix de la coordinació dels diferents recursos per a poder optimitzar-los”.

El nou cap de zona mediambiental s’encarregarà d’atendre els termes d’Alzira, Guadassuar, l’Alcúdia i Benimodo.

 20150204 130904