Entra en l’última fase les obres del carrer Mossén Grau

Les obres de millora i adequació del carrer Mossén Grau estan arribant a la seua fi amb els treballs d’asfaltat amb paviment imprés i pintura. La renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram està totalment finalitzada amb la millora i renovació de les infraestructures hidràuliques tant per al subministrament d’aigua potable als habitatges com la substitució del col·lector de sanejament. A mitjans de la setmana vinent este carrer s’obrirà de nou al trànsit rodat.


Cal recordar que per tal de millorar la mobilitat d’este carrer s’han eliminat les voreres i s’ha donat un pendent lateral des de les façanes cap al centre de la calçada. A més es delimitarà les zones per als vianants del carrer mitjançant una coloració diferent de la plataforma única.


Estes obres no han suposat cap despesa per a les arques municipals. El regidor d’Obres Públiques, Fernando Pascual ha manifestat que ‘Complim així amb la nostra paraula, donant solució a les inquietuds dels veïns d’aquest carrer. Millorem així la xarxa d’aigües i clavegueram i renovem la imatge d’aquest emblemàtic carrer de la nostra ciutat.” L’edil ha afegit que “Volem demanar disculpes al veïnat per les molèsties que estes obres han ocasionat, però de segur que pagarà la pena en veure el resultat final la pròxima setmana”.