Escola d’estiu Intercultural per a jóvens a Alzira. Obertes les inscripcions per a esta activitat que se celebrarà del 5 al 7 de juliol

Durant tres dies, quaranta jóvens de diverses procedències compartiran un espai de trobada i interacció a Alzira.  Es tracta d’una aposta per la formació en temes transversals de participació, migracions i diversitat cultural. Però no és només això, també és una oportunitat per a la convivència i la trobada, a través d’activitats d’oci i temps lliure per a jóvens.
 
Esta Escola és una aposta decidida per l’element enriquidor de la diversitat cultural que, lluny de ser un problema es planteja com una oportunitat d’enriquiment.
 
Tots els dies començarà l’activitat en la casa de la cultura, amb la participació de professors de la Universitat de València i experts en els temes plantejats.  A continuació es plantejaran experiències pràctiques i noves, de construcció d’espais de participació i responsabilitat per als jóvens.  A la vesprada es viuran diferents tallers i activitats artístiques. Els moments del menjar i el sopar es realitzaran conjuntament en l’entorn de la casa de la cultura, per a compartir i disfrutar de les vivències de cada participant.  
 
La fundació Cepaim Convivència i cohesió social és l’entitat organitzadora d’esta activitat, dins del projecte “Comunitat Intercultural”,  finançat pel Fons europeu d’Asil, Migració i Integració. Així mateix l’Ajuntament d’Alzira participa activament en l’organització i finançament d’esta activitat.
 
 escola intercultura cartell