Este matí s’ha inaugurat la Fira de l’Estudiant “Orienta’t”

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas; la regidora de Joventut, Ana Alarcón, i el director de l’IVAJ. GVA JOVE, Marcos Sanchis, han inaugurat este matí la Fira de l’Estudiant “Orienta’t”, que se celebra en el MUMA fins a este divendres, 6 de febrer.

En esta fira s’oferix tota la informació respecte dels estudis, la formació i les eixides professionals existents. L’horari per al públic en general és pel matí d’11 a 13 hores, i per la vesprada de 17 a 19:30 hores, si bé el divendres 6 de febrer l’horari de la fira serà només al matí. 

Bastidas ha destacat durant la visita: “Considerem que és molt important poder dur a terme esta fira, que servix d’ajuda als estudiants en general que vullguen saber on dirigir el seu futur acadèmic i professional. En un mateix espai, podran demanar tota aquella informació que necessiten a través de 16 expositors, per a resoldre els seus dubtes i encaminar-se a una formació de futur i que els resulte satisfactòria. Després de la gran participació de l’any passat, prop de 700 visitants, repetim espai amb la confiança que l’acollida siga igual de bona i, sobretot, amb la finalitat de ser un espai informatiu en què els jóvens i qualsevol persona que vullga ampliar els seus estudis puga trobar tot allò que busca”.

Un total de 16 estands amb informació d’allò més variada participen en “Orienta’t”. Són els del Centre de Grau Mitjà de Perruqueria Daniel Matallín, del Centre d’Informació Juvenil, del CIPFP Lluís Suñer, del col·legi Acadèmia Xúquer, del col·legi la Puríssima, de l’EFA la Malvesía, de l’EFA Torrealèdua, del Cos Nacional de Policia, de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira, de Florida Universitària, de l’IES José María Parra, de l’IVAJ.GVA JOVE, de la UNED, de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, de la Universitat d’Alacant i de la Universitat Jaume I.

A més dels estands, hi ha un espai denominat “Trencaclosques” on, per equips, els participants podran resoldre els seus dubtes formatius i professionals; i també un altre espai denominat “Tupregunt.es”, amb dos grans punts d’informació, on les orientadores s’encarregaran d’atendre les preguntes, resoldre els dubtes i donar suport en la confecció d’itineraris formatius, guiar en la busca d’informació, etc. Dimecresm 4 de febrer, a les 12 hores en la sala d’actes del MUMA, el Cos Nacional de Policia oferirà una projecció i una xarrada sobre els requisits d’accés, estudis, carrera professional i eixides professionals dins del Cos de Policia, per a aquells que hi estiguen interessats.

 20150202 122120