Este Nadal a Alzira XVII Concurs d’Escaparatisme Comercial

Alzira, 20 de novembre de 2017.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Comerç, posa en marxa el XVII Concurs d’Escaparatisme Comercial d’Alzira, el preludi de les festes nadalenques, a més d’una contribució dels comerciants de la nostra ciutat en la millora de la imatge dels carrers en unes dates tan assenyalades.

Al concurs poden participar tots els comerços minoristes de la ciutat, i és lliure la decoració dels aparadors per tal de promocionar els productes propis de cada establiment.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç, ha manifestat que “la intenció d’este tipus d’iniciatives és la de crear una sinergia entre comerciants i clients utilitzant els elements identificatius d’una celebració entranyable com és el Nadal”.

El dia 21 de desembre, a les 20.45 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament es realitzarà l’acte d’entrega de premis als aparadors guanyadors, un total de deu premis que van des dels 800 euros i estand gratuït per a la Fira Comercial Alzira Oberta, als 500 euros del segon premi, i els 300 del tercer.

A més, hi haurà premis a l’ingeni, a la gràcia, a la decoració tradicional, més dos accèssits, i dos premis que correspondran a les votacions de Facebook, tots estos guardons per un valor de 150 euros cada un.

escaparatisme 2017 05