XIX SETMANA CULTURAL ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA PLAÇA MAJOR D’ALZIRA

 

L’Associació Cultural Falla Plaça Major d’Alzira, un altre any més, realitza la seua Setmana Cultural en el MUMA – Museu municipal d’Alzira, i entre els actes a destacar d’ací a la setmana del 18 al 25 de novembre tenim:

Divendres, 14 de novembre, inauguració de l’exposició “Iconografia”, de Mª Dolores Ferrer Castelló, a les 20 h en la Sala Temporal I del MUMA, fins al 23 de Novembre.

                                 DSCF0291

DSCF0255 DSCF0256 DSCF0257

 

Dimarts, 18 de novembre, col·loqui “Alimentació saludable, claus i mites”, a les 19.30 h, en la sala d’actes del MUMA, per Andrea Ferrandis, diplomada en Dietètica i Nutrició Humana. 

Dimecres, 19 de novembre, col·loqui “El gènere de terror en la literatura actual”, a les 19.30 h en la sala d’actes del MUMA, a càrrec de Sirkka Ports, autora del best-seller digital Nota de suicidio, que, a més, ens presentarà la seua última obra El octavo sacerdote.

Dijous, 20 de novembre, projecció del vídeo Alzira, rincones y tradiciones, a les 19.30 h en la sala d’actes del MUMA, un complet documental sobre l’Alzira d’ahir i de hui.

Divendres, 21 de novembre, clausura de la XIX Setmana Cultural i entrega de diplomes del VI Concurs de Postals Nadalenques, a les 19.30 h en la sala d’actes del MUMA.

Dimarts, 25 de novembre, col·loqui “Teixits tradicionals”,a les 20.30 h en la sala d’actes del MUMA. Els indumentaristes José Polit, de la firma En Hilos de Seda i Raúl Mora, de la firma Rafael Catalá, ens mostraran i ens parlaran sobre els diferents tipus de teixits tradicionals valencians, tant per a home com per a dona i perquè s’utilitzen.

 

 

         

 

         

 

 

 

 

 

CategoriesSense categoria