Falles, Setmana Santa i Moros i Cristians es promocionen des de hui de manera permanent per mitjà de tres cartells de grans dimensions

Alzira, 8 de juny de 2017.- Donar promoció a les nostres festes més destacades és la finalitat dels tres cartells anunciadors que des de hui es poden vore als espais reservats per a publicitat institucional al pavelló d’esports Fontana Mogort.
 
“Un espai molt visible, donada la gran quantitat de trànsit que suporta la variant d’Alzira, i que ens permet recordar els tres-cents seixanta-cinc dies de l’any que la ciutat viu amb intensitat les festes de les Falles, Setmana Santa i Moros i Cristians”, ha assenyalat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme.
 
Es tracta de tres cartells de set metres de llargària per tres d’alçària amb referències destacades de cada una de les tres festes. El cartell de Falles mostra la cara d’un ninot amb el lema Falles d’Alzira, Festa Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat i Festa d’Interés Turístic Nacional. El de Setmana Santa està il·lustrat per un dels elements identificatius de la celebració, els tambors, este cartell també fa referència a la catalogació de Festa d’Interés Turístic Nacional. Pel que fa al de Moros i Cristians la Vila d’Alzira s’ha volgut mostrar la vistositat dels vestits propis d’esta festa que l’any passat va adquirir la declaració de Festa d’Interés Local i Comarcal.
 
“Hem volgut donar a cada festa una tonalitat de color per diferenciar el cartells visualment. Així, en el de Falles predomina el blau, en el de Setmana Santa el roig, mentre el color morat és el que envolta el cartell dels Moros i Cristians”, ha aclarit Aguilar.
 
La vicealcaldessa vol agrair la col·laboració de les persones que han cedit les seues fotografies per tal de poder confeccionar el disseny dels cartells. Les instantànies escollides corresponen a Ivan Mas Presentación en el cartell de Falles, utilitzant una de les fotos que van participar en el III Concurs d’Instagram de Falles enguany. La instantània utilitzada per a la promoció de la Setmana Santa correspon a Fina Valiente (Valcano), de la publicació digital TotAlzira; i la tercera corresponent als Moros i Cristians és del fotògraf professional Víctor Balaguer.
 
“Conscients que totes les festes d’Alzira són un pol d’atracció hem de realitzar tots els esforços possibles per tal de donar-les a conéixer a tothom. És per això que periòdicament també es promocionen les festes en revistes d’àmbit turístic, que apleguen a distribuir-se fins i tot internacionalment”.
 
20170608 113914
20170608 113915
20170608 113916
20170608 113913