Finalitza la instal·lació del tram central de la passarel·la a la CV 50

  • Amb esta infraestructura es  connectarà les dos bandes del Camí Natural de l’antic trenet Carcaixent- Alzira- Dènia

Finalitza la instal•lació del tram central de la passarel•la que creua la CV-50 per connectar les dos bandes de la Via Verda, amb una alçada de 5,5 metres. El trànsit s’ha restablert esta matinada a les 4 complint amb les previsions.

La CV-50 es va tallar anit a les deu entre La Barraca d’Aigües Vives i Alzira i Carcaixent. S’esperava acabar el tram central de la passarel•la en una nit, condició marcada per Conselleria ja que esta carretera té una intensitat mitjana diària de quasi 10.000 vehicles. Les previsions s’han complit i els treballs han finalitzat tres hores abans de l’hora marcada.

“Agraïm la ràpida execució dels treballs, que fins i tot ha finalitzat abans del que estava previst inicialment” ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, acompanyat del gerent de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Sergi Machí, i del tècnic de la mateixa entitat, David Clemente, han presentat en roda de premsa les obres que es realitzaran a la CV-50 amb motiu de la instal·lació de la passarel·la  que connectarà les dos bandes de la via verda. 

Com ja va explicar en la roda de premsa del passat dilluns, quan estiga en funcionament, esta passarel·la serà la culminació del tram Alzira- Carcaixent Tavernes amb l’obra de la redona de la CV-50 de l’encreuament amb el British School i l’Hospital de La Barraca.