Finalitza la primera fase dels treballs de condicionament de la vorera perimetral del parc de l’Alquenència

El parc de l’Alquenència millora la seua vorera perimetral i la primera de les fases, la que recau a l’avinguda del Parc, ja està finalitzada. I està iniciant-se la segona fase al carrer Gabriela Mistral.

Els treballs han consistit en la retirada del paviment original, ja que a causa del seu ús l’estat és prou deficient i presenta nombroses clivelles i, inclòs, zones on es produeixen tolls d’aigua en episodis de pluges, pel deteriorament produït pel pas del temps. Una vegada retirat l’anterior paviment s’ha substituït amb noves rajoles de color beix i granat que formen un dibuix en forma d’ona que harmonitzarà l’espai urbà.


Cal fer valdre que este parc és el pulmó verd d’Alzira. Un espai on gaudir de la tranquil·litat i el bullici de la ciutat, per això es freqüentat diàriament per un nombre elevat de ciutadans.


El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual ha destacat que “Un dels objectius d’este departament és la de mantenir en condicions els diversos espais del nucli urbà de la ciutat. Una de les zones més emblemàtiques d’Alzira és el parc de l’Alquenència cosa que ens porta a actuar en el seu entorn, en diverses fases anirem condicionat tota la vorera perimetral per tal de millorar la imatge del parc”.