Finalitzen les obres per millorar l’eficàcia energètica al centre educatiu Federico García Lorca

Alzira, agost de 2018 – L’Ajuntament d’Alzira ha estat realitzant obres de millora al col·legi Federico García Lorca, que han consistit en el canvi de totes les finestres del centre per millorar l’eficàcia energètica, i que ha comptat amb una subvenció de la Diputació de València, de 130.000 euros.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha estat supervisant les esmentades obres, junt a la directora del centre, per tal de comprovar que els treballs han complit amb l’objectiu marcat.

L’edil ha manifestat al respecte que; “per tal de conservar els nostres centres educatius en les millors condicions s’han de realitzar una serie d’actuacions, totes elles necessàries, perquè recordem que per a donar una educació digna, els edificis, i en conseqüència les seues aules han de estar en les millors condicions possibles. Este és uns dels objectius de l’Ajuntament, cuidar i mantenir, en òptimes condicions els centres educatius de la ciutat, i com es costum d’este equip de govern, cada estiu es realitzen obres de manteniment i millora en gran par d’ells”.

20180802 122609 20180802 122938