Francisco Botella i Vicente Boluda reben el seu homenatge

 

En els actes per a commemorar la festivitat dels Patrons de l’Agricultura Valenciana

Alzira va celebrar divendres passat, 15 de maig, la festivitat dels Patrons Valencians de l’Agricultura, sant Abdó i sant Senent. A les 19:30 hores, en l’església de Santa Caterina es va celebrar una missa en honor als agricultors difunts.

Una vegada acabada l’eucaristia, la comitiva es va desplaçar fins al MUMA, on va tindre lloc l’acte d’homenatge a Francisco Botella i Vicente Boluda, per tota una vida dedicada a l’agricultura. L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, els va imposar la Insígnia de Plata de la ciutat, i la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Mª Ángeles Ureña, els va entregar una placa commemorativa.

Bastidas va destacar en la seua intervenció: “Vull felicitar els homenatjats i totes les persones que treballen dia a dia per l’agricultura. Amb este acte, volem donar suport institucional a un dels sectors més importants de la nostra economia i un dels més estimats pels alzirenys. Persones com Francisco i Vicente fan que la suma de moltes individualitats donen eixe tot que és l’agricultura valenciana, de la qual estem tan orgullosos”.

Ureña, per la seua banda, va anunciar que, en breu, es posaran en marxa les obres de finalització de modernització del regadiu i la posada en funcionament dels sectors 14 i 15 de la Séquia Reial del Xúquer. 

Este acte tan emotiu va reunir una gran quantitat de familiars i amics, així com una nombrosa representació del món de l’agricultura alzirenya, que no van voler perdre’s este homenatge.

 20150515 204805