Gómez llança un missatge de tranquil·litat sobre el manteniment dels serveis a l’Hospital

Alzira, 19 de gener 2018.- Esta setmana, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha mantingut una reunió amb la consellera de Sanitat, Carmen Montón, per fer un seguiment del procediment de l’Hospital de la Ribera.

La recuperació pública del departament de salut de la Ribera seguix el seu full de ruta. “A 10 setmanes de la reversió cal llançar un missatge de serenitat i tranquil·litat a tota la ciutadania de la comarca”, assegura l’alcalde.

A la reunió mantinguda entre l’alcalde i la consellera es van tractar, entre altres, aspectes relacionats amb les necessitats de personal sanitari en el departament i implementació de la plantilla a partir de l’1 d’abril.

D’altra banda, es van concretar les inversions previstes per la Conselleria per a 2018, fonamentalment, en tres camps d’actuació:
· Inversions hospitalàries per tal de millorar el servei d’oncologia amb un nou accelerador lineal de tractament del càncer i obres d’accessibilitats als serveis de minusvàlids.
· Inversions als centres de salut i atenció primària en diferents localitats. En el cas d’Alzira es destinaran a la digitalització i millora dels equips de raigs x i accessibilitat i millora de mobiliaris.
· Inversions en transport i infraestructures amb la posada en marxa de l’autobús “lanzadera” estació Renfe i l’Hospital i ampliació del nombre d’aparcaments gratuïts a l’àrea hospitalària.

Després de la reunió, la valoració per part de l’Alcaldia ha estat positiva. Gómez llança un missatge de tranquil·litat als usuaris, que en tot moment rebran els serveis en les mateixes condicions, tant a l’hospital com als centres d’atenció primària.

L’alcalde ha instat la consellera a mantindre una reunió informativa i de concreció de tots estos aspectes amb els ajuntaments implicats al llarg de la segona quinzena de febrer.

reunio alcalde monton