Hui s’ha celebrat una sessió de la Junta Local de Seguretat a Alzira

Alzira ha acollit la celebració d’una sessió de la Junta Local de Seguretat en què s’han tractat temes relacionats amb la ciutat. En l’esmentada sessió, ha participat l’alcaldessa d’Alzira, el regidor responsable de Policia Local i responsables de la Policia Local d’Alzira, del Cos Nacional de Policia i de la subdelegació del Govern de la Comunitat Valenciana.
En esta reunió s’ha parlat de diferents temes relacionats amb la protecció ciutadana de tots els barris d’Alzira, i s’ha pactat el Pla d’Intervenció Conjunta a l’Alquerieta per tal de tractar diferents temes, encara que el més específic fa referència al tràfic i venda a la menuda de droga. A més, es va a crear una mesa tècnica que treballarà en el seguiment periòdic de resultats conforme avance este Pla.
La màxima autoritat local ha destacat que “l’increment de la presència policial en la zona i els controls puntuals han fet que augmente la seguretat i que el tema de la droga estiga molt localitzat, si bé creiem que és important dur a terme este Pla d’Intervenció Conjunta a l’Alquerieta per a així poder eradicar-lo i fer front a qualsevol problema que cree inseguretat en el veïnat d’este barri”. Bastidas ha afegit: “Este tipus d'òrgans locals són molt importants, ja que unim esforços perquè la protecció ciutadana siga el més eficaç possible en tota la ciutat”.
 
 
20141120 134044