Hui s’inaugura el primer establiment d’un alumne del taller de cuina d’Idea

• Esteban Becerra Ladino és el propietari de CANDELA LATIN FAST FOOD

L’alumne l’Itinerari de Cuina del programa municipal, Viatge a l’Empleabilitat, Esteban Becerra, obri les seues portes del seu nou establiment esta vesprada, on assistirà l’alcalde del municipi, Diego Gómez i la directora de Idea, Carmen Herrero.

Situat al carrer Verge del Lluch, 21 d’Alzira, Candela Latin fast food és un establiment de restauració que té com a objectiu principal oferir menjar originari de Llatinoamèrica. El promotor, a més de ser originari de Sud-amèrica i conéixer les especialitats gastronòmiques de les zones de Colòmbia i l’Equador, compta amb formació específica i el certificat de professionalitat que l’avala.

Esteban Becerra, seria un clar exemple de “bones pràctiques” i de transversalitat en els serveis d’IDEA. El seu itinerari formatiu de Cuina dins del “Viatge a l’Empleabilitat” va començar el 22 de juny de 2020, amb el “certificat de professionalitat d’operacions bàsiques de cuina nivell I”, i va continuar amb el certificat de professionalitat de Cuina nivell II, que va finalitzar de manera satisfactòria el passat 31 de maig de 2021. Recentment ha realitzat les seues pràctiques a Itàlia, a través del projecte IDEA Moves, cofinançat pel programa Erasmus+, ampliant els seus coneixements culinaris en altres cultures.

Pel que respecta al seu projecte emprenedor va formar part de la 9a edició de FORMAPRÉN, celebrat del 20 d’abril a l’11 de maig de 2021. Aquest recurs té com a objectiu dotar als participants de les capacitats emprenedores necessàries per a la posada en marxa del seu negoci.

FORMAEMPRÉN és un programa d’entrenament en el qual, tècnics experts del CEEI València, instrueixen als participants en els pilars bàsics de l’empresa, des del model de negoci, el màrqueting o el pla econòmic financer.

Des del servei d’emprenedors s’ha oferit assessorament sobre els tràmits necessaris per a la posada en marxa de la seua empresa, així com de les diferents ajudes públiques a la seua disposició. També s’ha elaborat el seu pla de viabilitat i s’ha prestat el suport per a la tramitació de la subvenció de Generalitat dirigida a autònoms amb projectes innovadors.

Recentment ha assistit també a la jornada formativa dedicada a finances, celebrada a Alzira el passat 1 de juny, dins del Tour territori digital València, organitzat per Cambra València.

Candela Latin Fast Food
La població llatina ha crescut exponencialment a Alzira i voltants en els últims anys, i en conseqüència la demanda d’aquesta mena de gastronomia. Ni a Alzira ni en les poblacions pròximes existeixen establiments de restauració que oferisquen aquest tipus de cuina, i els clients que desitgen consumir-la han de desplaçar-se fins a València, amb el que “CANDELA LATIN FAST FOOD” ve a cobrir la falta d’oferta gastronòmica de menjar llatí. Un altre tipus de client són les persones espanyoles que volen provar i gaudir menjar d’altres cultures.

La imatge del restaurant pretén transmetre un ambient d’acord amb la gastronomia que ofereix i per a això s’han utilitzat colors vius, fustes, verds, plantes. Un espai on els clients poden evocar arrels llatines.1623243813368

CategoriesSense categoria