IDEA inicia el Pla d’Ocupació per a Joves Qualificats 2017

Alzira, 10 d’abril del 2017. Aquest matí s’ha donat la benvinguda, per part de l’Ajuntament, als/les seleccionats/des del Pla d’Ocupació Juvenil per a joves qualificats 2017.
 
Gràcies a aquest Pla s’han contractat nou joves entre 18 i 25 anys, amb formació acadèmica que s’inicien hui en la seua primera experiència laboral, a través de la realització de pràctiques no laborals, durant 9 mesos, en els distints departaments de l’Ajuntament d’Alzira. L’objectiu principal és contribuir a que aquest col·lectiu tinga un acostament al mercat laboral a través de la realització de Pràctiques No Laborals en els distints departaments de l’Ajuntament. 
 
Aquest Pla d’Ocupació per a joves qualificats se suma al Pla d’Ocupació Juvenil pioner: Formació+Ocupació, per a 20 joves desocupats/des que no tenen formació, que podran rebre Cicles Formatius i amb contractes d’un any. Totes dues modalitats estan finançades íntegrament per l’Ajuntament amb un pressupost de 360.000 euros.
 
Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic i Treball: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col·lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a la ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. 
L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves i la principal prioritat de l’Ajuntament és l’ocupació i estem duent a terme diversos plans per a beneficiar els col·lectius que més ajuda necessiten.”
 
IMG 2721