IDEA ofereix un curs d’especialització en plantes aromàtiques i medicinals en col•laboració amb l’IVIA (Institut Valencià d’Investigacions Agràries)

IMG-20181003-WA0006Alzira, 3 d’octubre del 2018. L’Ajuntament d’Alzira, de la mà de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, l’agència municipal IDEA i l’Estació Experimental Agrària de Carcaixent, ha programat un curs tècnic d’especialització en plantes aromàtiques, medicinals i condimentaries obert a totes les persones interessades.

Aquest curs es desenvoluparà del dilluns 22 fins al dimecres 24 d’octubre i té com a finalitat la introducció a la producció i cultiu de plantes aromàtiques, medicinals i condimentaries, així com les possibilitats d’aquest sector en auge. Per a més informació, les persones interessades poden adreçar-se a IDEA.

Segons ha valorat el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “aquesta col•laboració amb l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries, se suma a les que ja hem realitzat amb altres entitats, com la Cambra de Comerç (que es té en marxa un curs de treballs en altura), l’IVEII sobre comerç exterior, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València, etc. Des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA s’està treballant estretament amb altres administracions per tractar d’oferir una oferta més ampla i millor de formació tant a les persones a l’atur com aquelles que volen ampliar la seua carrera professional”.