IDEA posa en marxa quatre cursos de formació

  • En estos moments s’està seleccionant el personal docent 
  • Les persones interessades a participar-hi com a alumnes han d’inscriure’s en les llistes del Servef

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local, IDEA, posa en marxa quatre nous cursos de formació que començaran a impartir-se abans que acabe l’any. Un total de seixanta alumnes es podran formar gràcies a estos cursos de formació.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha destacat: “Com és habitual, continuem apostant per la formació i per això, des d’IDEA, durem a terme estos quatre cursos de diferent temàtica. Creiem que és important desplegar este tipus de formació perquè arribe a aquells desocupats que vullguen ampliar els seus coneixements i puguen tindre més oportunitats en el mercat laboral”. 

Els cursos són “Desenrotllament d’aplicacions amb tecnologies web”, “Administració de bases de dades”, “Gestió Integrada de recursos humans” i “Gestió comptable i gestió administrativa per a auditories”. En estos moments s’està seleccionant el personal docent dels diferents cursos. En el cas del primer, el termini ja està tancat, si bé per al segon el termini de presentació finalitza demà, i per als dos últims cursos, el pròxim 12 de desembre. 

Aquelles persones interessades a participar en algun d’estos cursos com a alumne han d’inscriure’s en el SERVEF, en les llistes per a estos. Un total de quinze alumnes participaran de cada un dels cursos.

Per a més informació respecte d’això, cal acudir a les dependències d’IDEA, ronda d’Algemesí, 4, a través de la web www-idea-alzira.com o del telèfon 96 245 51 01.