IDEA presenta a les empreses seleccionades del programa «12 mesos, 12 empreses»

Alzira, 5 de febrer del 2018. Aquest matí ha tingut lloc a IDEA l’acte de presentació de les iniciatives que han estat seleccionades en el programa «12 mesos, 12 empreses». Aquesta iniciativa consisteix en el llançament i promoció en màrqueting digital d’una empresa seleccionada durant un mes del 2018, d’acord amb les bases aprovades per l’Ajuntament d’Alzira i el veredicte del tribunal que ha avaluat les i els aspirants.

Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “L’objectiu de «12 mesos, 12 empreses» és impulsar de forma directa una nova empresa d’Alzira a través d’un pla de màrqueting, per mitjà de materials digitals (vídeo, fotografies…), un estudi de la presència digital de la marca, una auditoria web, una campanya d’atracció de seguidors, suport tècnic i difusió de l’empresa en els mitjans de comunicació o la seua col·laboració en les activitats i jornades que realitzen al llarg de l’any en IDEA.

Les empreses seleccionades en aquest programa han sigut:

– Fem Esport Alzira (gener)
– Move On Jobs (febrer)
– Makeup Creu (març)
– Celia Fons Moda (abril)
– EcoNatura Levante (maig)
– Esteban Roca Photo (juny)
– Signes & Coll Consulting (juliol)
– Llavorem (agost)
– 1, 2, 3 Show Animación (setembre)
– Gaia Centre Holístic (octubre)
– Innovation Drone Systems (novembre)
– Tasca All Negre (desembre)

Cal dir que IDEA té un servei de creació d’empreses i suport a emprenedors i PIMES, de forma personalitzada, així com tot un seguit d’iniciatives municipals directes com ara EMPRÉN, d’ajuda a la creació d’empresa, instruments de finançament amb crèdits baixos (mercé als convenis signats per l’Ajuntament d’Alzira) o els premis IDEA COWORKING, de suport a la implantació d’empreses.

IMG 4387

CategoriesSense categoria