III DUATLÓ SPRINT CIUTAT D´ALZIRA I II DUATLÓ DE LA DONA

la Rabosa                                                            club triatlo alzira

 

III DUATLÓ SPRINT CIUTAT D´ALZIRA I II DUATLÓ DE LA DONA
 
El diumenge 24 de gener, a partir de les 09:30 i organitzat pel “club triatlón Alzira” i el “club d’atletisme La Rabosa, Alzira acull la 2a celebració del tercer duatló en la seva modalitat “SPRINT” sobre unes distàncies de 5 km. de carrera a peu, 20 km. amb bicicleta i 2,5 km. de carrera a peu i el “segon duatló de la DONA” en la modalitat de SUPERESPRINT, sobre unes distàncies de 2,5 km. de carrera a peu, 9,2 km. amb bicicleta i 1.250 m. de carrera a peu.
 
Els trams de carreres a peu, es concentrarán en la zona del poliesportiu Jorge Martínez Salvadors “Aspar”, per la pista de cros i d’atletisme, lloc d’EIXIDA I META, i per la zona de Tulell. Mentres que el tram de bicicleta constarà de 2 voltes a un circuit totalment urbà, que inclou la pujada en dos ocasions fins a la Rotonda del Santuari de la Mare de Déu del Lluch i el pas per les principals avingudes d’Alzira.
 
A pesar que el circuit de bicicleta de la primera dels proves circumval·la tota la ciutat per les principals avingudes, en cap moment es tallarà el tràfic en les mateixes, trobant-se senyalitzades amb cons i tanques, podent-se circular per un dels sentits i accedir o eixir de la ciutat per diversos punts controlats per Policia Local, Protecció Civil i col·laboradors. Tenint previst que sobre les 10:45 hores queden lliures tots els accessos i eixides d’Alzira a excepció de la zona de Tulell. També es trobaran senyalitzats tots els trams de vies que s’han de deixar lliures de vehicles.
 
Es prega a tots els veïns que utilitzen els seus vehicles entre les 09:30 i les 10:45 hores, la seua col·laboració i comprensió pels possibles talls puntuals que puguen trobar en els seus desplaçaments i que en cap moment els impedisca poder accedir o eixir a lloc de destí.
 

 II duatlon de la mujer

III duatlón de Alzira