Ja està obert el termini de presentació de sol•licituds per a quatre places de professor el en CFPA Enric Valor

Ja està obert el termini de presentació de sol•licituds per a quatre places de professor el en CFPA Enric Valor

• Fins al 21 de juny es podran presentar les sol·licituds

L’Ajuntament d’Alzira ha obert el termini de presentació de sol•licituds per a optar a quatre llocs de professor/a què impartiran classes de formació als alumnes del Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor per al curs escolar 2014-2015. El termini finalitza el 21 de juny de 2014.

Les quatre places oferides són: un professor/a de Física, Química i Biologia per a accés a la universitat per a majors de 25 anys i cicles formatius de grau superior; un professor/a de Tecnologia i Dibuix Tècnic per a cicles formatius de grau superior; un professor/a d’Administratiu per a cicles formatius de grau superior i, finalment, un professor/a de Filosofia per a accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Les persones interessades a participar-hi poden consultar les bases i vore els requisits en www.alzira.es, en l’apartat d’Oposicions-Personal Temporal. Les persones seleccionades hauran d’impartir formació durant sis hores setmanals, de 16 a 22 hores. El període de contractació serà de l’1-10-14 fins al 5-6-15. Per a optar a este lloc cal tindre formació universitària i el Certificat d’Aptitud Pedagògica.