Jornada de Portes Obertes del CEIP Federico García Sanchiz

Davant l’inici del procés d’admissió d’alumnat per al curs 2015-2016 el CEIP Federico García Sanchiz organitzà el passat dimarts 5 de maig, a les 18:00 hores, una Jornada de portes obertes perquè tots els pares i mares pogueren conéixer directament el funcionament del centre on volen escolaritzar els seus fills i filles.

          DSC00962        DSC00988

La Jornada de portes obertes va tindre com a objectius:

• Explicar el Projecte Educatiu del Centre.

• Explicar el funcionament diari del centre (com funciona el dia a dia escolar, el menjador, l’AMPA i les activitats extraescolars per a l’alumnat i les famílies, etc…).

• Mostrar les instal·lacions del centre.

• Conèixer part de l’equip docent del centre.

• Compartir amb el personal del centre educatiu els dubtes que poden tindre les famílies.

• Conèixer el procés de d’escolarització i la documentació necessària.

El col·legi, immers en nombrosos projectes d’innovació educativa, s’identifica com un centre viu, on les experiències formatives i acadèmiques tenen molt a veure amb la formació integral de l’alumnat. Tanmateix, s’aposta de ple amb la utilització de les noves tecnologies per a tota la comunitat educativa (alumnat, famílies i professorat), així doncs s’oferta tota la documentació necessària al voltant de la matriculació a l’aula virtual de comunicats familiars dins de la web del centre: www.fgarciasanchiz.es.

Nota de premsa elaborada pel propi centre.