L’Ajuntament d’Alzira adjudica a Iberdrola el contracte d’energia elèctrica renovable

La companyia subministrarà electricitat a 180 punts municipals 
 
• L’energia està certificada i prové exclusivament de fonts 100% netes, que respecten al medi ambient i eviten les emissions de CO2 i altres gasos contaminants 
 
L’Ajuntament d’Alzira ha adjudicat a Iberdrola el contracte per al subministrament d’electricitat amb la certificació d’energia amb garantia d’origen 100% renovable als seus 180 punts de subministrament. A més, s’ha acordat que totes les futures instal·lacions del consistori es contractaran també baix esta modalitat respectuosa amb el medi ambient.

 
La firma del contracte s’ha celebrat hui en les dependències municipals entre l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el delegat Comercial d’Iberdrola en la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares.
 
Amb este acord, l’Ajuntament d’Alzira ha adquirit el compromís d’aplicar en les seues instal·lacions els objectius climàtics i energètics de la Unió Europea, al triar l’electricitat d’Iberdrola amb garantia d’origen 100% renovable, que respecta el medi ambient i evita les emissions de CO2 i altres gasos contaminants.
 
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, afirma que “tindre un subministrament d’energia neta és molt important per a l’Ajuntament perquè és una de les qüestions que des de la Unió Europea es valoren per a optar a fons i projectes europeus. A més, el fet que l’origen del subministrament estiga certificat suposa un valor afegit, seguint en la línia del treball que des de l’Ajuntament estem fent cap a una major sostenibilitat i eficiència energètica.”
 
Per la seua banda, el delegat Comercial en la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, ha manifestat que “és una satisfacció contribuir junt amb l’Ajuntament d’Alzira a la protecció del medi ambient i la firma d’este contracte ratifica el ferm compromís d’Iberdrola per un model energètic més sostenible i amb més energies renovables”.
 
A més, la companyia s’ha compromés a donar un tractament comercial diferencial a l’Ajuntament d’Alzira per mitjà d’un gestor personal i un servici d’atenció permanent a través dels quals canalitzar totes les gestions comercials i incidències.
 
També tindrà en compte les característiques específiques de cada punt de subministrament de cara a poder optimitzar la potència instal·lada i, en última instància, minimitzar els costos.

 
IMG 1193